Angelica Andersson

En skrivblogg

Mål: Maj-Juni 2017

Publicerad 2017-04-30 11:29:00 i Mål,

Jag känner att jag skulle vilja börja sätta upp lite mål kopplat till skrivandet. Som ni kanske märker här på bloggen är det inte mycket som händer för tillfället och det vill jag ändra på! Tänkte testa en period på två månader för varje omgång med mål, får se hur det fungerar för mig. Så vi kör väl igång direkt med första omgången nu i maj och juni!
 
Mål - Maj & Juni 2017:
* Göra en ordentlig plan för första redigeringen av Piraternas Dotter.
* Redigera ett kapitel i veckan.
* Blogga minst en gång i veckan.
 
Tror det får räcka så den här första gången. Återkopplar i slutet av juni och kommer då förhoppningsvis fortsätta med några nya mål.
 

Tipsa om skrivbloggar

Publicerad 2017-04-22 11:36:00 i Diverse,

Få saker inspirerar mig som andra skrivbloggar. Men det är en djungel där ute och jag tycker det är lite svårt att hitta dem. Så därför får ni väldigt gärna tipsa om de bloggar ni gillar. Er egen eller någon annars, det spelar ingen roll. Jag tenderar att gilla när det i stort sett är en renodlad skrivblogg, men även om du skriver om annat så tar jag mig gärna en titt ändå!
 
De skriv/författarbloggar jag redan följer (och som jag verkligen rekommenderar) är:
 
Charlotte Cederlund
Debutantbloggen
Kim M. Kimselius
Christina Schiller
Lainey Kress
 
Superbra bloggar, men jag vill hitta fler. Så tipsa, tipsa, tipsa i kommentarsfältet!
 

Återvända till äldre manus

Publicerad 2017-04-09 14:38:00 i Diverse,

Igår satte jag mig och började läsa igenom ett manus jag skrev under NaNoWriMo 2013. Jag har knappt skänkt den berättelsen en tanke sedan dess, men det var så himla roligt att återvända till den igen. Karaktärerna som jag tycker så himla mycket om. En historia som faktiskt inte var helt värdelös ändå. Ofärdig och i stora behov av redigering, ja. Men jag satt trots det och fnissade lite åt det jag skrivit för över tre år sedan. Det känns ju ändå bra. Får kanske ta och slutföra den där boken när mitt nuvarande projekt är färdigt?
 
Brukar ni återvända till de där manusen som mest samlar damm på hårddisken?
 

Om

Min profilbild

Angelica Andersson

En blogg om skrivande. En skrivblogg. Jag heter Angelica, 26 år gammal skåning som helst hade skrivit dagarna långa. Och här kommer jag skriva om mina berättelser. Om mitt tvivel och mitt hopp. Mina drömmar och sådant som hör skrivandet till. Kontakt: angelicaanderssonskriver@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela