Angelica Andersson

En skrivblogg

Hej igen!

Publicerad 2017-06-16 18:14:00 i Diverse,

Här har det varit tyst ett tag. Det har helt enkelt funnits väldigt lite att blogga om, eftersom jag inte har skrivit alls. Jag har bara känt mig helt tom på ord. Inspirationen har varit som bortblåst. Och jag vet att det inte går att vänta på inspirationen, men inte ens lite skrivlust har jag lyckats uppbåda.

Förrän idag. Och vad skönt det känns! På min bok har det inte blivit mycket skrivet, men istället på en novell. Tidningen Skrivas stora novelltävling har ju dragit igång och det hade varit lite kul att vara med tycker jag. Och idag kände jag helt plötsligt den där lusten att skriva. Som jag har saknat den känslan!

Temat är "Passageraren" och jag har påbörjat en historia som jag tycker väldigt mycket om hittills. Just noveller tycker jag är ganska svårt, men roligt. Helt klart någonting jag vill bli bättre på.

Ja, har väl inte så mycket mer att skriva idag. Ville mest bara knåpa ihop ett inlägg och säga hej. Jag ska försöka bli mer aktiv här, inte minst för min egen skull. Det är ju så kul att blogga. Nu ska det bli mer novellskrivande.

Ska någon av er också medverka i Skrivas novelltävling?

Om

Min profilbild

Angelica Andersson

En blogg om skrivande. En skrivblogg. Jag heter Angelica, 26 år gammal skåning som helst hade skrivit dagarna långa. Och här kommer jag skriva om mina berättelser. Om mitt tvivel och mitt hopp. Mina drömmar och sådant som hör skrivandet till. Kontakt: angelicaanderssonskriver@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela