Angelica Andersson

En skrivblogg

Hur det gick [NaNo 17]

Publicerad 2017-11-30 22:33:00 i NaNoWriMo,

 
Då var november, och NaNoWriMo, över för i år. Det blev ingen vinst för mig denna gång, utan jag landade i slutändan på 37158 ord. Helt okej nöjd med det. Har oavsett haft väldigt roligt under månaden och har pratat med flera supertrevliga människor över på NaNoWriMos hemsida. Detta året har varit det mest socialt rika för min del, tidigare har jag inte varit en del av communityt på hemsidan, men i år har jag ändrat på det. Superkul!
 
Så vad tänker jag göra nu? Just den här berättelsen kommer jag lägga på hyllan. Inte för att jag ogillar den, utan för att den mest var en kul grej under månaden. Nu skiftar jag fokus och återvänder till Piraternas dotter, som ska redigeras big time. Ska bli riktigt kul att återvända till den världen efter en paus.
 
Hur gick det för er andra?
 

Äntligen halvvägs [NaNo 17]

Publicerad 2017-11-18 09:38:21 i NaNoWriMo,

 
 
Så har jag äntligen kommit halvvägs i årets NaNoWriMo. Bara 5000 ord back... Nåja, jag har skrivit flera scener jag är väldigt nöjd med och jag har massor av tid nu i helgen att försöka komma ikapp. Det har helt enkelt varit några dagar där livet kommit emellan. Men så får det väl vara.
 
Hur går det för er andra som deltar i år?
 

Första milstolpen [NaNo 17]

Publicerad 2017-11-06 20:23:00 i NaNoWriMo,

 
Min bok är nu över 10000 ord lång! Just 10000 ord känns som den första stora milstolpen under NaNoWriMo, åtminstone för mig. Det känns fantastikskt skönt att ha nått det delmålet, det får resten av månaden att kännas uppnåelig.
 
För övrigt känns berättelsen fortfarande rolig att skriva. Jag skriver romance för första gången, vilket är en relativt ny genre för mig även som läsare. Jag är nyförälskad kan man säga och därmed känner jag inte till de clicheér och tropes som man kanske borde undvika, men vad gör väl det? Denna bok skriver jag helt för mig själv, vilket är väldigt roligt. Karaktärerna växer allt mer tycker jag och jag har fått ut några scener jag tycker mycket om. Förhoppningsvis kan jag undvika second week blues nästa vecka och fortsätta på det här spåret.
 
Hur går skrivandet för er?
 

Om

Min profilbild

Angelica Andersson

En blogg om skrivande. En skrivblogg. Jag heter Angelica, 26 år gammal skåning som helst hade skrivit dagarna långa. Och här kommer jag skriva om mina berättelser. Om mitt tvivel och mitt hopp. Mina drömmar och sådant som hör skrivandet till. Kontakt: angelicaanderssonskriver@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela