Angelica Andersson

En skrivblogg

Dagen före NaNoWriMo [NaNo 17]

Publicerad 2017-10-31 18:21:00 i NaNoWriMo,

Någon mer än jag som är sjukt peppad inför morgondagen? Jag laddar upp med att titta på NaNo-prep videor på Youtube och känner inspirationen bara fyllas på. En känsla jag vet kommer dala lite under novembers gång, men det är okej. 

Fick en lite rolig fråga om mina huvudkaratärer. Huruvida de är baserade på Skam. Mina huvudkaraktärer heter nämligen Nora och William. När jag döpte dem var det helt orelaterat, jag gjorde inte kopplingen över huvud taget. Men nu när jag hör namnen ihop kan jag bara tänka på karaktärerna från Skam. Men det går väl över när jag skrivit mer om dem, de kommer ju bli sina egna personer. För döpa om dem vill jag nog inte, jag tycker de namnen passar bra. Men får kanske göra det om det börjar störa mig för mycket. Nåja, småsaker.
 
Det blir ingen uppesittarkväll för min del, som det annars kan bli i väntan på tolvslaget. Ska man jobba imorgon så ska man. Men sen ska jag sitta limmad framför datorn så fort jag kommer hem. Det hade varit roligt att höra ifrån fler som ska delta i år, vad skriver ni om?
 

Om

Min profilbild

Angelica Andersson

En blogg om skrivande. En skrivblogg. Jag heter Angelica, 26 år gammal skåning som helst hade skrivit dagarna långa. Och här kommer jag skriva om mina berättelser. Om mitt tvivel och mitt hopp. Mina drömmar och sådant som hör skrivandet till. Kontakt: angelicaanderssonskriver@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela