Angelica Andersson

En skrivblogg

Lite läsning också

Publicerad 2017-12-29 09:07:37 i Läsning,

Min bokblogg Biblioteket har stängt sina portar och jag kommer bara blogga här framöver. Det kommer så klart vara framför allt en skrivblogg, men jag tror jag vill införa lite läsning i bloggen också. Framför allt en wrap up i slutet på varje månad, med lite statistik över min läsning. Annars fortsätter vi som vanligt här. Men det ska bli kul att samla allt på en och samma blogg. Hoppas ni kommer gilla det!
 

Nu kör vi

Publicerad 2017-12-10 15:42:00 i Piraternas Dotter, Redigering,

Tanken var att återvända till redigeringen av Piraternas Dotter så fort NaNoWriMo var över. Men eftersom jag tenderar att skjuta fram saker har det dröjt till idag. Men men, bättre sent än aldrig, right? Har en hel del arbete framför mig, men jag är sjukt peppad över att fixa till den här boken. Har flera idéer som jag tror kan bli riktigt bra.
 
Har satt upp ett mål för mig själv att vara klar med denna omskrivningen den sista januari. Vi får se om det är lite för snävt, men jag ska försöka i alla fall. Det känns väldigt bra att vara tillbaka i berättelsen. En lite speciell känsla, eftersom jag redan känner karaktärerna.
 
Så nu kör vi helt enkelt!
 

Om

Min profilbild

Angelica Andersson

En blogg om skrivande. En skrivblogg. Jag heter Angelica, 26 år gammal skåning som helst hade skrivit dagarna långa. Och här kommer jag skriva om mina berättelser. Om mitt tvivel och mitt hopp. Mina drömmar och sådant som hör skrivandet till. Kontakt: angelicaanderssonskriver@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela