Angelica Andersson

En skrivblogg

Här var det tyst

Publicerad 2017-03-22 13:33:00 i Diverse,

Ja, här har det inte hänt mycket på ett tag. Ärligt talat har det inte hänt särskilt mycket med boken sedan sist heller. Jag har varit sjuk som en jäkla hund (ärligt talat, det är nästan komiskt hur länge jag varit förkyld) och energin, både den fysiska eller kreativa, har lyst med sin frånvaro. Idag känner jag mig någorlunda mänsklig, men eftersom jag fick sätta mig ner efter att ha gått upp och ner för trapporna en gång så tror jag att min återhämtning inte riktigt är över än. Men det jag inte orkat göra rent praktiskt, som att faktiskt fortsätta med redigeringen av boken, har jag åtminstone orkat klura på i huvudet. Jag har tänkt och tänkt. Ändrat mig om saker, stora saker, och sedan ändrat mig igen. Det enda jag egentligen kommit fram till, förutom några småsaker jag ska fixa, är att det nog inte är så bra med allt det här funderandet. Om jag skulle följa varje tanke skulle det nog inte bli någon bok det här decenniumet.
 
Vi hörs när jag har lite roligare saker att skriva om. När jag inte hostar upp lungorna ur kroppen fjorton gånger om dagen.
 

Om

Min profilbild

Angelica Andersson

En blogg om skrivande. En skrivblogg. Jag heter Angelica, 26 år gammal skåning som helst hade skrivit dagarna långa. Och här kommer jag skriva om mina berättelser. Om mitt tvivel och mitt hopp. Mina drömmar och sådant som hör skrivandet till. Kontakt: angelicaanderssonskriver@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela