Angelica Andersson

En skrivblogg

Poddkalas i Lund

Publicerad 2017-05-06 20:10:00 i Diverse,

Idag har jag haft en väldigt inspirerande dag!
 
Åkte till stadsbiblioteket i Lund och lyssnade på ett poddkalas. Skrivarpodden höll tre intervjuer med olika författare, som alla var väldigt roliga och intressanta att lyssna på. Författarens vardag, research och skrivprocessen var ämnena som berördes, och jag älskade att sitta och lyssna på andra skrivande människor. Extra roligt var det att Charlotte Cederlund var en av de författare som intervjuades. Jag har ju läst hennes blogg sedan innan hon blev utgiven och läste hennes senaste bok, Gryningsstjärna, i veckan. Så hennes skrivande har ju verkligen varit färskt i mitt huvud om man kan säga så. Men jag har nu flera andra författare som jag vill läsa något av, eftersom de pratade så intressant idag.
 
Jag har aldrig varit på ett sådant här event förut, men jag fullkomligt älskade det. Någonting jag definitivt kommer fortsätta med när jag kan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Angelica Andersson

En blogg om skrivande. En skrivblogg. Jag heter Angelica, 26 år gammal skåning som helst hade skrivit dagarna långa. Och här kommer jag skriva om mina berättelser. Om mitt tvivel och mitt hopp. Mina drömmar och sådant som hör skrivandet till. Kontakt: angelicaanderssonskriver@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela